Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

13
nov.

Folytatás

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men-v2-217-00 20141113 1419834605Remélem sikerült átrágnotok magatokat a kicsivel nagyobb születsénapi adagot, úgyhogy itt a desszert. Ezen a héten az Eredendő bűn című történet foglalkozik a második résszel, és higgyétek el, akcióban és cselszövésben nem lesz hiány. A mostani rész magyar változatáért is Talgaby felel, akinek a fórumon köszönhetitek meg áldozatos munkáját. Jó szórakozást a mai részhez...