Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

04
nov.

Időzavarban

Írta: Snake. Beküldve frissítés

uncanny x-men 500 pg01a 20141104 1160606091Ismét eltelt egy év, és már mondani sem akarom, hogy hány éves az oldal. Aki nagyon szeretné, az utánaszámolhat. Az évek múlásával viszont mi sem leszünk fiatalabbak, és gyorsabbak, így be kell vallanom, hogy kissé – úgy egy héttel – megcsúsztunk az ünnepi pakkal. A mai frissítéscsomagban megtalálhatjátok a jelenleg futó Amerika Kapitány sztori végét, amivel a fináléjához érkezik Ed Brubaker méltán népszerű és nagyszerű története. Valamint az ünnepi hangulat végett mostanra időzítettük az Uncanny X-Men 500. részét, amiben az új író, Matt Fraction (lást még Halhatatlan Vasököl) felvezeti, milyen változásokra számíthatunk a közeljövőben kedvenc szuperhőscsapatunk háza táján. Nem is szaporítanám tovább a szót, inkább hagyom, hogy élvezzétek az ünnepi csomagot.