Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

28
okt.

Crossover

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men-original-sin-00 20141028 1097208399És akkor vágjunk is bele. Ahogy már pár hete láthattátok az Eredendő Bűn c sztori felvezetéséből két X-Men sorozat szálai összeérnek, amibeb X Professzor és Rozsomák próbálják kisegíteni egymást. Miközben próbálják megoldani Rozsomák "problémáját", feltárják a Professzor múltjának egy elfeledett részét is. Mivel a Rozsomák: Eredetek sorozatot nem igazán tudjuk ajánlani, ezért ajánlott elolvasni az előzményoldalt is annak, aki elveszttnek érzi magát az eseményekben. A magyar változatot pedig ezúttal is Talgabynak köszönhetitek. Jó szórakozást hozzá.