Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

07
okt.

Eredendő bűn

Írta: Snake. Beküldve frissítés

wolverine-origins-28-00 20141007 1437801492A mai frissítésünk annyiből mindenképp különleges, hogy ha nincs ez a két címet is érintő történet, akkor Daniel Way "remekműve" vélhetően sosem bukkant volna fel nálunk, de az Eredendő bűn című történetre még ő is összekapta magát. Úgyhogy talgaby-nak hála most jöjjön ennek a bevezető része, melyez honfi készítette el a magyar borítót. Jó szórakozást kívánunk hozzá!