Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

23
szept.

Gyorsabb a halálnál

Írta: honfi. Beküldve frissítés

xfactor thequickandthedead 00 20140923 1143015883Mielőtt még folytatnánk a közkedvelt nyomozóidora kalandjainak sorát, még egy kis kitérőt teszünk, és megnézzük, mi történt Higanyszállal az Emberkerülő sztori óta. És nagy titkot nem árulok el, de ezzel búcsúzik is a szériától és többet már nem kerül elő. Jó szórakozást hát Pietro külön sztorijához, amit ezúttal is Nitro hathatós közreműködésével prezentáltunk.

Tovább a különszámhoz...