Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

10
júl.

Központi fertőzés, 2. felvonás

Írta: Snake. Beküldve frissítés

x-men-v2-195-01 20120710 1929118595Bár még csak két hét telt el az előző rész óta, de remélhetőleg senki sem fogja zokon venni, hogy máris itt a folytatás. A következő részre viszont már kicsit többet kell majd várni, hiszen havonta - legalábbis egyelőre - havonta csak egy részt tervezünk ebből a sorozatból. Ahogy azt már nyilván sejtitek, a mostani részt is talgaby szállította, és honfi készítette el hozzá a borítót. Jó olvasgatást a mai adaghoz!

tovább a képregényhez