Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

26
aug.

Negyedik

Írta: Snake. Beküldve frissítés

x-force 06 00 20140826 1213108238Lezárult az utolsó kör is, melyet X-Erő első történetének záró része fölényesen megnyert, így most ezt olvashatjátok. Ugyanakkor ez egyben ez azt is jelenti, hogy lassan, de biztosan a nyár is véget ér, mi pedig jövő hónaptól visszatérünk a heti frissítésekhez, többek között a nyáron kevesebb szavazatot kapó címekkel. És ezúton szeretném megköszönni annak a kb 50 embernek, akik hétről-hétre leadták a szavazataikat, számítunk rájuk jövőre is.