Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

03
júl.

Önuralom

Írta: honfi. Beküldve frissítés

xfactor1600 20120701 1659816000Lassan véghez érkezik Madrox vándorlása, amely során igyekszik szó szerint összeszedni saját magát. Jamie eddig is találkozott engedetlen másolatokkal, de a mai rész eseményei új dilemmákat vetnek fel számára. Eközben a csapat nő tagjai pedig olyan párizsi vakáción vesznek részt, amit város sem fog egyhamar elfelejteni.
A magyar változat elkészítésében ezőttal is nitro volt segítségemre, így ismét közösen kívánunk jó szórakozást a mai epizódhoz.

tovább a képregényhez