Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

13
máj.

Menedék

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-treme x-men 27 00 20140513 1373069722Miközben az X-Trém X-Men még mindig nincs túl az őket ért támadáson, Kitty és Stryker sikeresen elmenekül Halálcsapás Úrnő elől, és mire Kitty magához tér, egy teljesen új világban találja magát. A többiért viszont fel kell lapoznotok az X-Trém X-Men soron következő számát, amit most is Talgaby és Snake kitartó munkája ültetett át magyarra. Jó szorakozást hozzá!

Tovább a képregényhez...