Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

01
ápr.

Világvége előkészülőben

Írta: honfi. Beküldve frissítés

cable 007-000 20140401 1665419324Kábel végre egy kis nyugalomra lelt, és több-kevesebb sikerrel nevelgeti a mutáns megváltót. Bishop azonban nem adja fel a hajszát, csak taktikát vált. Terve pedig ördögibb, mint amire számítanál. Aki eddig még nem fogott bele a sztoriba, annak most jött el az ideje. Ez a sztori sem hibátlan, de az előzőnél sokkal összeszedettebb és karakterközpontúbb. A véleményeket, kérdéseket pedig még mindig a fórumra várjuk. 

Jó szórakozást a mai részhez...