Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

14
márc.

Isten tervez, ember végez II 1/6

Írta: Snake. Beküldve frissítés

x-treme x-men 25 00 20140313 1068165565Ahogy azt pár hete írtam, idén nagyobb tempóban fogjuk kitenni az X-Trém X-Men kalandjait, hiszen ezen füzetek fordításait talgaby már réges-régen elkészítette, és csak idő hiányában nem került sok a beírásukra, mostanra azonban sikerült ezen változtatni. A cím kedvelőinek jó hír lehet, hogy a hat részes történet innentől kezdve kéthetente péntekenként fog jelentkezni. Úgyhogy nem is szaporítom tovább a szót, jó szórakozást kívánunk a mai részhez!