Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

11
márc.

A játék folytatódik

Írta: honfi. Beküldve frissítés

xfactor30 00 20140311 1785050604Az X-Faktor csapdába esett szó szerint és átvitt értelemben is. Egyrészt Arisztid aláaknázta egész mutánsvárost, csapdába ejtve ezzel az ott élőket, másrész tovább örlődnek az egyik társuk távozása miatt, és még midnig nem döntötték el, hogy mihez kezdjenek ez után. Ami biztos, hogy ha ebből a pácból kikeverednek, akkor nehéz döntéseket kell meghozniuk. A mai rész elkészítésében ezúttal is nitro volt segítségemre, akinek ezúton is köszönöm kitartó munkáját. 

Jó szórakozást a mai részhez...