Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

25
febr.

Tékozló

Írta: Snake. Beküldve frissítés

x-treme x-men 24 00 20140219 1548265991Vannak dolgok, amiket eltervez az ember, aztán ilyen-olyan dolgok kicsit megkavarják ezeket. Ennek a sorozatnak a honosítása is ilyen, hiszen ha minden a terv szerint alakult volna, akkor már rég kész lenne az egész, azonban ez még mindig várat magára. Bár nem akarom elkiabálni, de idén végre kicsit felpörgünk, és egy nagyobb lendülettel igyekszünk majd kitenni az X-Trém X-Men részeit. Ennek pedig első bizonyítéka a mai rész, melynek Ágyógolyó a főszereplője. Jó szórakozást kívánunk hozzá!