Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

18
febr.

A hazai front

Írta: Snake. Beküldve frissítés

cable 006-000 20140217 1594472107Kábel és a gyermek megmenekült Bishop elől, azonban a sérült időgéppel csak a jövőbe tudnak menni. A mai rész azonban nem ennek a folytatása lesz, hanem egyfajta visszatekintő, hiszen megtudhatjuk, hogy mi történt Küklopsszal és a többiekkel, illetve hogy milyen gondolatok járnak Scott fejében, miközben a fiára gondol. Jó szórakozást kívánunk a mai extra hosszú részhez!