Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

11
febr.

Játékszerek

Írta: honfi. Beküldve frissítés

xfactor29 00 20140211 1108891106Az X-Faktor nyomozóiroda tagjainak alig van idejük feleszmélni a Messiás-komplexus eseményei után, máris újabb fenyegetéssel, és talán a széteséssel is szembe kell nézniük. A világ gyökresen megváltozott a csapat körül, és erre kénytelenek reagálni, és eldönteni, hogy együtt, vagy külön-külön folytassák életüket. A mai részt is nitró szíves közreműködsévél készítettem, a véleményeket pedig a fórum szokott témájába várjuk. 

Jó szórakozást a mai részhez...