Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

04
febr.

Újra X-vonalon

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men-v2-213-00 20140204 1868325678Januárban igyekeztünk inkább a vendégképregényes részlegünket gazdagítani, de most már itt az ideje visszatértni az oldal fő profiljához, vagyis az X-Men képregényekhez. A hónap első frissítése pedig tovább meséli X Professzor történetét, aki az agysérülése után próbálja meg újra összerakni az emlékeit. A múlt azonban sötét titkokat rejt... A mai részt, a sorozat többi részéhez hasonlóan Talgaby készítette. 

Jó szórakozást a mai részhez...