Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

25
jún.

SNIKT

Írta: Snake. Beküldve frissítés

wolverine v3 72 27-28 20120625 2055321478Az oldal visszatérésének apropóján - és mert a mai nap különleges a számomra, valamint mert tavaly ilyenkor is ennek a sztorinak került ki egy korábbi része - jöjjön most olyasvalami, mely elvileg sokakat érdekelni fog. Gondolom nem árulok el nagy meglepetést, hogy Mark Millar Vénember című történetének utolsó előtti részéről van szó, amiben végre bekövetkezik az, amiről már az első füzetkor nyilvánvaló volt, hogy csak idő kérdése lesz. Igen, eljutunk a füzet végére addig a pontig - és ezt nagyon "frappánsan" egy duplaoldal keretében látni is fogjuk - hogy Logan előugrasztja a jól ismert adamantium karmait. De hogy miként történik meg mindez, és hogy mi történik főhősünkkel, mikor sok év eltelte után ismét szembe találja magát a Vörös Koponyával... az a mai részből kiderül. Jó szórakozást hozzá!

tovább a képregényhez