Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

21
jan.

Az álom súlya

Írta: Snake. Beküldve frissítés

captain america 31 00 20140120 1912423772Ma újabb régen jelentkező címmel folytatjuk a vendégképregények hónapját, hiszen tavaly sajnos nem sikert egyetlen részt sem kihoznunk Brubaker Amerika Kapitányából. Most viszont itt van az Álom halála című történetfolyam második kötetének első része. Úgyhogy folytatódjon most Bucky, Sharon Carter, a Sólyom, a Fekete Özvegy és a többiek kalandja. A folytatásra pedig - terveink szerint - pár hónapon belül lehet majd számítani. Jó szórakozást hozzá!