Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

14
jan.

Célpont

Írta: Snake. Beküldve frissítés

pmax 06 01 20131230 1082402647Bár tavaly a szavazós játék alkalmával csak kevésen múlt, hogy ne a Megtorló MAX 6. része nyerjen, azonban akkor úgy alakult, hogy egy másik képregény került ki. Azóta eltelt pár hónap - plusz év végén a másik sorozatból egy teljes történet is kikerült - úgyhogy épp itt volt az ideje, hogy itt is előrelépések történjenek. Az első sztori azzal ért véget, hogy megérkezett a régi bandavezér csodafegyvere... és innen folytatódik a mai rész. Jó szórakozást kívánunk hozzá!