Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
dec.

Orosz anyácska

Írta: Snake. Beküldve frissítés

the punisher 016 001 20131220 2085371441Ahogy októberben - az oldal születésnapján - úgy most is egy jó ideje nem jelentkező sorozattal jelentkezünk. Ez ebben az esetben pedig Garth Ennis méltán elismert, felnőtteknek szóló Megtorló korszakának újabb története, ami hozza a már megszokott minőséget, amihez két bejgli között kívánunk jó szórakozást!

És mivel valószínűleg ez volt idén az utolsó frissítés, így az oldal valamennyi tagja nevében kívánok Békés Karácsonyi Ünnepeket, valamint Boldong Új Esztendőt minden kedves olvasónknak!