Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

07
dec.

Utólagos Mikulás

Írta: Snake. Beküldve frissítés

xtreme xmen 22 00 20131207 1265075846Úgy fest, hogy ez egy ilyen hét. Bár mentségemre legyen mondva, most a technika ördöge szólt közbe. De hogy a lényegre térjek, ma folytatódik, és egyben be is fejeződik az X-Trém X-Men aktuális története (hiszen itt van a sztori harmadik és negyedik része is), melyet ismét talgaby fordításában élvezhettek. Mostanra ennyi, jövő héten ismét jelentkezünk. Jó szórakozást a képregényekhez!